Paste cu somon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2/3catei de ustoroi
  • 400g paste(eu folosesc pene)
  • ulei
  • 300g smantana
  • 2 linguri de bulion(pasta de tomate)
  • 150g somon afumat
  • sare

Mod de preparare

Pastele fainoase se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. Somonul se taie in fasii subtiri. Usturoiul se curata si se toaca. Se incinge uleiul si se caleste usturoiul, se adauga somonul taiat si se prajeste si el apoi se pun cele 2 linguri de bulion. Pastele fainoase se strecoara se amesteca cu sosul si se adauga smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise