Pastele fainoase se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. Somonul se taie in fasii subtiri. Usturoiul se curata si se toaca. Se incinge uleiul si se caleste usturoiul, se adauga somonul taiat si se prajeste si el apoi se pun cele 2 linguri de bulion. Pastele fainoase se strecoara se amesteca cu sosul si se adauga smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii