Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele
conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul
la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se
prajesc amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga rosiile tocate, pasta de rosii, piperul
rosu si sarea; se pun la fier. Când fierb, se face
focul mic; se acopera si se fierb 5 minute
Se adauga broccoli; se fierb, neacoperite,
5 minute sau pâna când broccoli este
crocant-fraged. Se scoate sosul Într-un castron
mare. Se adauga tonul, busuiocul, pastele scurse,
lichidul pastrat si parmezanul. Se amesteca bine.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii