autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE CU SOS

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
285 g paste cochilii, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, tocata marunt, 6 catei de usturoi, tocati, 2 cani de rosii taiate din conserva, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit, 1/4 lingurita sare, 4 cani buchetele mici de broccoli, 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de, masline, scurs, cana busuioc proaspat tocat, 1/4 cana brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele
conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul
la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se
prajesc amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga rosiile tocate, pasta de rosii, piperul
rosu si sarea; se pun la fier. Când fierb, se face
focul mic; se acopera si se fierb 5 minute
Se adauga broccoli; se fierb, neacoperite,
5 minute sau pâna când broccoli este
crocant-fraged. Se scoate sosul Într-un castron
mare. Se adauga tonul, busuiocul, pastele scurse,
lichidul pastrat si parmezanul. Se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
paste cu fructe de mare in sos de rosii

paste cu fructe de mare in sos de rosii

Fructele de mare se pun la fiert si se lasa sa dea cateva clocote (cam 3 minute). Sosul se pregateste

16 voturi    1 comentariu
40 min
Paste si pizza
Lasagna cu paste de casa si sos bechamel

Lasagna cu paste de casa si sos bechamel

Pentru paste puneti faina pe o suprafata de lucru sau intr-un castron mai adanc, faceti o adancitura

10 voturi    8 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 285 g paste cochilii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare
  • tocata marunt
  • 6 catei de usturoi
  • tocati
  • 2 cani de rosii taiate din conserva
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 cani buchetele mici de broccoli
  • 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de
  • masline
  • scurs
  • cana busuioc proaspat tocat
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine fantezie