autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE CU SOS

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
285 g paste cochilii, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, tocata marunt, 6 catei de usturoi, tocati, 2 cani de rosii taiate din conserva, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit, 1/4 lingurita sare, 4 cani buchetele mici de broccoli, 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de, masline, scurs, cana busuioc proaspat tocat, 1/4 cana brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele
conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul
la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se
prajesc amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga rosiile tocate, pasta de rosii, piperul
rosu si sarea; se pun la fier. Când fierb, se face
focul mic; se acopera si se fierb 5 minute
Se adauga broccoli; se fierb, neacoperite,
5 minute sau pâna când broccoli este
crocant-fraged. Se scoate sosul Într-un castron
mare. Se adauga tonul, busuiocul, pastele scurse,
lichidul pastrat si parmezanul. Se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi
Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet. Se condimenteaza. Se fierb pastele dupa

2 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 285 g paste cochilii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare
  • tocata marunt
  • 6 catei de usturoi
  • tocati
  • 2 cani de rosii taiate din conserva
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 cani buchetele mici de broccoli
  • 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de
  • masline
  • scurs
  • cana busuioc proaspat tocat
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie