Fierbe pastele in apa cu sare si strecoara-le.In timp ce se fierb pastele pune intr-o tigaie ulei si caleste putin usturoiul.Adauga tonul (cu uleiul din conserva cu tot) si maslinele taiate rondele.Calestele putin si adauga bulionul, oregano si piperul.Pune peste ele o canita de apa si lasa-le pe foc pana scade apa.Amesteca pastele cu sosul si serveste-le calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii