paste cu sos de rosii, masline si ton

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
paste cu sos de rosii, masline si ton

Ingrediente

  • 350 gr paste
  • 200 gr ton in conserva
  • 2 catei de usturoi tocati fin
  • 1 cutie de masline fara samburi(200 gr)
  • 2 canite de bulion(sos de rosii)
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita oregano
  • ulei, piper

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare si strecoara-le.In timp ce se fierb pastele pune intr-o tigaie ulei si caleste putin usturoiul.Adauga tonul (cu uleiul din conserva cu tot) si maslinele taiate rondele.Calestele putin si adauga bulionul, oregano si piperul.Pune peste ele o canita de apa si lasa-le pe foc pana scade apa.Amesteca pastele cu sosul si serveste-le calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise