Se pun pastele la fiert impreuna cu uleiul si de preferinta un praf de sare , apoi taiati ciupercile in 2, se taie ceapa (marunt) si se taie si pieptul de pui in bucatele mici si se pun toate la prajit intr-o tigaie cu ulei incins dupa care puneti o canuta cu apa pt ca uleiul sa nu stropeasca. Dupa ce pastele s-au fiert le puneti intr-o tava si puneti bucatele de brocoli mai mari peste ea si adaugati si contiunutul din tigaie. Dupa care puneti un praf de sare si piper apoi le bagati la cuptor si mai puneti vinul alb in tava. Asteptati 20 de min, o jumatate de ora si puteti sa serviti deoarece se servesc fierbinti. Un vin rosu demi-dulce ca de ex : merlot ar fi o companie desebit de buna la mancare.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii