Se fierb pastele conform instructiunilor de pe spate, se clatesc cu apa rece si se dau deoparte.Taiem sunca presata felii subtiri(julien)sau cuburi, ardeii tot la fel, facem maioneza dintr-un ou fiert si unul crud(se poate adauga 1-2 linguri de smantana)apoi se amesteca pastele cu sunca, ardeii si maioneza.Condimentam cu sare si piper,asezam pe platou si ornam cu patrunjel verde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii