Paste cu sunca presata si ardei grasi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de paste penne, melcisori sau de care preferati
  • 150 gr.de sunca presata
  • 2 ardei grasi/rosu si galben
  • 2 oua
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel pt. ornat

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe spate, se clatesc cu apa rece si se dau deoparte.Taiem sunca presata felii subtiri(julien)sau cuburi, ardeii tot la fel, facem maioneza dintr-un ou fiert si unul crud(se poate adauga 1-2 linguri de smantana)apoi se amesteca pastele cu sunca, ardeii si maioneza.Condimentam cu sare si piper,asezam pe platou si ornam cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise