Se fierb pastele, iar separat se prajeste usor kaizerul taiat cubulete, dupa care se adauga ciupercile din conserva (dar nu intregi sa fie felii). Dupa ce s-au calit si ciupercile un pic se pune jumatate din conserva de mazare, smantana si 2-3 catei de usturoi (depinde cat de usturoiat vrei sa fie).
Se da jos de pe foc si se amesteca cu pastele, se lasa vreo 10 minute sa se intrepatrunda sosul cu pastele, dupa care se aseaza in farfurie si orneaza cu cascaval ras si patrunjel tocat. Nu numai ca arata minunat, dar daca o sa-i dati de gust o sa gatiti aceasta mancare destul de des :D Vorbesc din experienta. Va doresc sa aveti pofta si sa nu tineti retetele bune numai pentru voi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii