autor:

diana paula

» » Paste si pizza

PASTE CU SUNCA SI CUPERCI

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
1 punga paste(farfale),200 gr. kaizer,o conserva de ciuperci, conserva mica de mazare,o cutie mica de smantana ,un catel de usturoisi ,pt ornat cascaval ras si patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele, iar separat se prajeste usor kaizerul taiat cubulete, dupa care se adauga ciupercile din conserva (dar nu intregi sa fie felii). Dupa ce s-au calit si ciupercile un pic se pune jumatate din conserva de mazare, smantana si 2-3 catei de usturoi (depinde cat de usturoiat vrei sa fie).



Se da jos de pe foc si se amesteca cu pastele, se lasa vreo 10 minute sa se intrepatrunda sosul cu pastele, dupa care se aseaza in farfurie si orneaza cu cascaval ras si patrunjel tocat. Nu numai ca arata minunat, dar daca o sa-i dati de gust o sa gatiti aceasta mancare destul de des :D Vorbesc din experienta. Va doresc sa aveti pofta si sa nu tineti retetele bune numai pentru voi.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU SUNCA SI CUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Makaronia tou Fournou

Makaronia tou Fournou

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam

18 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
LASAGNE

LASAGNE

Se face sosul rosu,asa: ceapa,taiata f. marunt,se caleste putin,in ulei de masline(cele 4-5 linguri);se

28 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • diana paula

    diana paula (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    daca vei gusta aceasta mancare sigur o vei mai gati cel putin mai odata in acea saptamana:0 mie asa mi sa intamplat

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 punga paste(farfale),200 gr. kaizer,o conserva de ciuperci, conserva mica de mazare,o cutie mica de smantana ,un catel de usturoisi ,pt ornat cascaval ras si patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
diana paula

diana paula (Chef de cuisine)

daca vei gusta aceasta mancare sigur o vei mai gati cel putin mai odata in acea saptamana:0 mie asa mi sa intamplat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza Napoletana