Se fierb pastele, iar separat se prajeste usor kaizerul taiat cubulete, dupa care se adauga ciupercile din conserva (dar nu intregi sa fie felii). Dupa ce s-au calit si ciupercile un pic se pune jumatate din conserva de mazare, smantana si 2-3 catei de usturoi (depinde cat de usturoiat vrei sa fie).
Se da jos de pe foc si se amesteca cu pastele, se lasa vreo 10 minute sa se intrepatrunda sosul cu pastele, dupa care se aseaza in farfurie si orneaza cu cascaval ras si patrunjel tocat. Nu numai ca arata minunat, dar daca o sa-i dati de gust o sa gatiti aceasta mancare destul de des :D Vorbesc din experienta. Va doresc sa aveti pofta si sa nu tineti retetele bune numai pentru voi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii