1. Se clocotesc 4 l de apa intr-o oala mare si se sareaza.Se fierb pastele, pana cand s-au fragezit, dar nu s-au inmuiat de tot.
2. Intre timp, se rumenesc semintele de susan intr-o tigaie, la foc potrivit, agitand mereu tigaia.Apoi se toarna intr-un vas mic si se incinge 2 linguri ulei in aceeasi tigaie.Se prajeste carnea in tigaie 3-6 minute, amestecand din cand in cand.Se ia de pe foc.
3. Se incalzesc 125 ml apa si se amesteca cu untul de arahide intr-un bol.Se adauga sosul de soia, otetul, mierea, uleiul de susan/nuci si boiaua si se amesteca.Se toaca ceapa marunt.
4. Se scurg bine pastele si se amesteca bine cu sosul de arahide.Se adauga bucatelele de carne si se amesteca.Se aseaza pastele intr-un castron si se presara semintele de susan si se decoreaza cu ceapa tocata.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii