Pastele - se fierb (in functie de instructiunile de pe ambalaj) adaugandu-se in apa putin ulei si putina sare sau delikat. Dupa fierbere se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Pentru. sos - uleiul se pune intr-o tigaie pusa la foc mediu. Se caleste ceapa taiata marunt apoi se adauga tonul din conserva, pasta de tomate si piper (in functie de preferinte), lasandu-se la foc inca vreo 5 min. Dupa ce sosul e luat de pe foc se adauga mozzarella si se amesteca; daca este necesar se mai adauga delikat.
Sosul astfel preparat se adauga in farfurii peste paste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii