autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ton

Autor: Alina Ilici (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina Ilici (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 aprilie 2008

Ingrediente
- 500 g paste, - 1 conserva medie cu ton, - 200 g pasta d tomate, - mozzarella 50 g, - 1 ceapa d marime medie, - 50 ml ulei, - condimente: sare sau delikat, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele - se fierb (in functie de instructiunile de pe ambalaj) adaugandu-se in apa putin ulei si putina sare sau delikat. Dupa fierbere se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Pentru. sos - uleiul se pune intr-o tigaie pusa la foc mediu. Se caleste ceapa taiata marunt apoi se adauga tonul din conserva, pasta de tomate si piper (in functie de preferinte), lasandu-se la foc inca vreo 5 min. Dupa ce sosul e luat de pe foc se adauga mozzarella si se amesteca; daca este necesar se mai adauga delikat.
Sosul astfel preparat se adauga in farfurii peste paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
paste cu sos de rosii, masline si ton

paste cu sos de rosii, masline si ton

Fierbe pastele in apa cu sare si strecoara-le.In timp ce se fierb pastele pune intr-o tigaie ulei

2 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste cu ton

Paste cu ton

In primul rand punem la foc o oala cu apa in care punem sare (la 5 lt de apa o lingurita plina). Intr-o

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bytza , 31 iulie 2009

    Reteta este foarte buna.

  • Fara foto

    valentina trofin (Maestru bucatar) , 27 mai 2008

    imi pare rau dar reteta aceasta nu e corecta pentruca nu are ce cauta ceapa ci usturoiul ,nici mozzarella nu se adauga la compozitie iar spalatul pastelor e o mare greseala

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 g paste
  • - 1 conserva medie cu ton
  • - 200 g pasta d tomate
  • - mozzarella 50 g
  • - 1 ceapa d marime medie
  • - 50 ml ulei
  • - condimente: sare sau delikat
  • piper.

Raporteaza reteta

bytza

Reteta este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
RAVIOLI CU RICOTTA SI AROMA DE PORTOCALA