Pastele - se fierb (in functie de instructiunile de pe ambalaj) adaugandu-se in apa putin ulei si putina sare sau delikat. Dupa fierbere se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Pentru. sos - uleiul se pune intr-o tigaie pusa la foc mediu. Se caleste ceapa taiata marunt apoi se adauga tonul din conserva, pasta de tomate si piper (in functie de preferinte), lasandu-se la foc inca vreo 5 min. Dupa ce sosul e luat de pe foc se adauga mozzarella si se amesteca; daca este necesar se mai adauga delikat.
Sosul astfel preparat se adauga in farfurii peste paste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii