Pastele se pun la fiert in apa cu sare, intre timp taiem sunca cubulete sau fasii mai maricele, ceapa o taiem julien, castravetii fasii, tonul se scurge de zeama(ulei). Dupa ce au fiert pastele se trec prin apa rece si se scurg, se pun intr-un castron si pe rand se adauga ingredientele: sunca, castravetii, ceapa, tonul, maioneza si sare dupa gust. Se amesteca toate ingredientele si se serveste cu lamaie stoarsa pe deasupra. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii