Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu o lingura de sare. Cand s-au fiert se scurg de zeama si se spala cu apa rece. Intr-o tigaie se pune putin ulei,la incins. Usturoiul se piseaza si se caleste. Se adauga rosiile date prin razatoare si se amesteca. Cand s-au calit se adauga sarea, piperul si zaharul si se amesteca.
La urma se adauga si tonul maruntit. Daca are foarte mult ulei, se scurge un pic. Se amesteca si se ia de pe foc. Se rastoarna peste paste.
O reteta pe care o fac destul de des si care e agreata de copiii mei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii