autor:

» » Paste si pizza

PASTE CU TON, CEAPA SI BUSUIOC

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
285 g paste cochilii, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, tocata marunt, 6 catei de usturoi, tocati, 2 cani de rosii taiate din conserva, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit, 1/4 lingurita sare, 4 cani buchetele mici de broccoli, 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de, masline, scurs, cana busuioc proaspat tocat, 1/4 cana brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele
conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul
la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se
prajesc amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga rosiile tocate, pasta de rosii, piperul
rosu si sarea; se pun la fier. Când fierb, se face
focul mic; se acopera si se fierb 5 minute
Se adauga broccoli; se fierb, neacoperite,
5 minute sau pâna când broccoli este
crocant-fraged. Se scoate sosul Într-un castron
mare. Se adauga tonul, busuiocul, pastele scurse,
lichidul pastrat si parmezanul. Se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU TON, CEAPA SI BUSUIOC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 285 g paste cochilii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare
  • tocata marunt
  • 6 catei de usturoi
  • tocati
  • 2 cani de rosii taiate din conserva
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 cani buchetele mici de broccoli
  • 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de
  • masline
  • scurs
  • cana busuioc proaspat tocat
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Paste spirale cu masline si rosii