autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE CU TON, CEAPA SI BUSUIOC

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
285 g paste cochilii, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, tocata marunt, 6 catei de usturoi, tocati, 2 cani de rosii taiate din conserva, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit, 1/4 lingurita sare, 4 cani buchetele mici de broccoli, 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de, masline, scurs, cana busuioc proaspat tocat, 1/4 cana brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele
conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul
la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se
prajesc amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga rosiile tocate, pasta de rosii, piperul
rosu si sarea; se pun la fier. Când fierb, se face
focul mic; se acopera si se fierb 5 minute
Se adauga broccoli; se fierb, neacoperite,
5 minute sau pâna când broccoli este
crocant-fraged. Se scoate sosul Într-un castron
mare. Se adauga tonul, busuiocul, pastele scurse,
lichidul pastrat si parmezanul. Se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU TON, CEAPA SI BUSUIOC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu aluat fraged de casa

Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si

6 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza
Lasagna cu spanac si urda dulce

Lasagna cu spanac si urda dulce

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei bine incins. Se adauga spanacul si 50 ml apa si

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 285 g paste cochilii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare
  • tocata marunt
  • 6 catei de usturoi
  • tocati
  • 2 cani de rosii taiate din conserva
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1/2 lingurita fulgi de piper rosu zdrobit
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 cani buchetele mici de broccoli
  • 2 conserve (200 g fiecare) ton În ulei de
  • masline
  • scurs
  • cana busuioc proaspat tocat
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste la tigaie