Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele
conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul
la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se
prajesc amestecând des, 7 minute sau pâna când
ceapa este frageda.
Se adauga rosiile tocate, pasta de rosii, piperul
rosu si sarea; se pun la fier. Când fierb, se face
focul mic; se acopera si se fierb 5 minute
Se adauga broccoli; se fierb, neacoperite,
5 minute sau pâna când broccoli este
crocant-fraged. Se scoate sosul Într-un castron
mare. Se adauga tonul, busuiocul, pastele scurse,
lichidul pastrat si parmezanul. Se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii