Se fierbe broccoli-ul in apa cu sare, se scurge bine, dupa care se toaca marunt, oprind cateva buchetele mai mari pentru aspectul estetic.
Intr-o oala de teflon se caleste usturoiul tocat marunt in ulei de masline, se adauga broccoli-ul si tonul, sare si piper dupa gust.
Intr-o oala mare se fierbe apa, iar cand aceasta fierbe se adauga pastele cu o lingura de sare si se amesteca des, sa nu se prinda. Atentie, pastele au nevoie de multa apa de fierbere!
In momentul cand pastele sunt \"al dente\" se strecoara, oprindu-se intr-o cescuta apa de fierbere: in cazul in care pastele sunt prea \"uscate\", se poate adauga din apa de fierbere.
NU se trec sub un jet de apa rece!
Odata scurse pastele se amesteca imediat cu compozitia de ton cu broccoli si se servesc calde cu parmezan ras presarat pe deasupra.
Buon appetito!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii