Paste cu varza, mere si praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 fire de praz ( taiate in 2 pe lungime, apoi taiate transfersal in felii subtiri)
  • 3 cani varza verde tocata (400 g)
  • 3 catei usturoi, tocati
  • 2 mere rosii(cu coaja , tocate in buc de 1 cm)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurite piper
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura mustar
  • 250 g paste (farfalle)

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga prazul si se prajeste, amestecand des, 5 min sau pana cind este fraged. Se adauga varza si usturoiul si se face focul mare;se prajeste, amestecand des, 5 min sau pana cand se rumeneste varza.

Se adauga merele, sarea si piperul;se prajesc 2 min sau pana cand merele sunt crocante-fragede. Se adauga otetul si mustarul si se fier 30 sec ca sa se amestece aromele.

Intr-o oala mare, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. se scurg, pastrand 1/2 cana din apa in care au fiert. Se pun pastele scuse intr-un castron mare. Se adauga amestecul de varza si mere si lichidul de la fiert pus deoparte; se amesteca bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise