Se curata 2 vinete si se taie cubulete potrivite , o vanata se taie pe lung feli potrivite, se pune o tigaie pe foc se pune ulei, sarea,usturoiul se calesc1 minut , apoi se adauga vinetele cubulete si apoi , cam 7 minute caliti vinetele, apoi adaugati rosiile decojute si taiate cuburi in prealabil , se adauga cam 100 ml apa , si o lingurita de zahar , se pe foc pana devine un sos legat . Se fierb pastele se spala cu apa rece , vanata taiata feli se pune intr-o alta ticaie si se calesc usor pana devi moi , se pun pe o hartie absorbanta .se pun pastele peste sosul deja fierbine se mai lasa pe foc cam 5 minute se pune busuiocul taiat si parmezan dupa gust ,se aseaza pastele pe farfurie apoi se pun 2 feli se vanata deasupra .
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii