autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste de porumb cu sparanghel copt

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1/4 cana nuci, 680 g sparanghel, taiat În bucati de 2,5 cm, 1 1/2 cana boabe de porumb.congelate, 1 lingura ulei de masline, 225 g paste din porumb, 1/4 cana brânza parmezan rasa, 60 g brânza moale de capra, sfarâmata, 2 linguri patrunjel tocat, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc nuci le 7 minute sau pâna sunt crocante si aromate. Se
mareste temperatura cuptorului la 230°C. Când nuci le s-au racit suficient, se toaca bucati mari.

2 Într-o tava de 23 x 33 cm. se amesteca sparanghelul cu porumbul si cu uleiul. Se coc 10 minute sau pâna când sparanghelul este fraged si usor rumenit.

3 Între timp, Într-o oala mare se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 3/4 cana din lichidul În care au fiert. Se pun intr-un castron mare.

4 La pastele din castron se adauga sparanghelul si porumbul, lichidul pastrat, parmezanul, brânza de capra, patrunjelul, sarea si piperul; se amesteca bine. Se servesc preSarate cu nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de porumb cu sparanghel copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Mini Pizza

Mini Pizza

Puneti feliile de paine la prajit (in prajitorul de paine). Apoi, imediat dupa ce le scoateti din

4 voturi    1 comentariu
15 min
Paste si pizza
lasgna cu spanac

lasgna cu spanac

Intai se pregateste umplutura ( e cea de la rulada cu spanac ),calim ceapa,apoi se adauga spanacul,branza

3 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana nuci
  • 680 g sparanghel
  • taiat În bucati de 2,5 cm
  • 1 1/2 cana boabe de porumb.congelate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 225 g paste din porumb
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa
  • 60 g brânza moale de capra
  • sfarâmata
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti pie