Paste de porumb cu sparanghel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana nuci
  • 680 g sparanghel, taiat În bucati de 2,5 cm
  • 1 1/2 cana boabe de porumb congelate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 225 g paste din porumb
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa
  • 60 g brânza moale de capra, sfarâmata
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc nucile

7 minute sau pâna sunt crocante si aromate. Se

mareste temperatura cuptorului la 230°(, Când

nucile s-au racit suficient, se toaca bucati mari.

Într-o tava de 23 x 33 cm, se amesteca

sparanghelul cu porumbul si cu uleiul. Se coc

10 minute sau pâna când sparanghelul este fraged

si usor rumenit.

Între timp, Într-o oaia mare se fierb pastele

conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg,

pastrând 3/4 cana din lichidul În care au fiert. Se pun

Într-un castron mare.

La pastele din castron se adauga sparanghelul si

porumbul, lichidul pastrat, parmezanul, brânza de

capra, patrunjelul, sarea si piperul; se amesteca

bine. Se servesc presarate cu nuci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise