autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste de porumb cu sparanghel

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana nuci, 680 g sparanghel, taiat În bucati de 2,5 cm, 1 1/2 cana boabe de porumb congelate, 1 lingura ulei de masline, 225 g paste din porumb, 1/4 cana brânza parmezan rasa, 60 g brânza moale de capra, sfarâmata, 2 linguri patrunjel tocat, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc nucile
7 minute sau pâna sunt crocante si aromate. Se
mareste temperatura cuptorului la 230°(, Când
nucile s-au racit suficient, se toaca bucati mari.
Într-o tava de 23 x 33 cm, se amesteca
sparanghelul cu porumbul si cu uleiul. Se coc
10 minute sau pâna când sparanghelul este fraged
si usor rumenit.
Între timp, Într-o oaia mare se fierb pastele
conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 3/4 cana din lichidul În care au fiert. Se pun
Într-un castron mare.
La pastele din castron se adauga sparanghelul si
porumbul, lichidul pastrat, parmezanul, brânza de
capra, patrunjelul, sarea si piperul; se amesteca
bine. Se servesc presarate cu nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de porumb cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tarta aperitiv -Pizza

Tarta aperitiv -Pizza

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga

8 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana nuci
  • 680 g sparanghel
  • taiat În bucati de 2,5 cm
  • 1 1/2 cana boabe de porumb congelate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 225 g paste din porumb
  • 1/4 cana brânza parmezan rasa
  • 60 g brânza moale de capra
  • sfarâmata
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza pe bat