Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc nucile
7 minute sau pâna sunt crocante si aromate. Se
mareste temperatura cuptorului la 230°(, Când
nucile s-au racit suficient, se toaca bucati mari.
Într-o tava de 23 x 33 cm, se amesteca
sparanghelul cu porumbul si cu uleiul. Se coc
10 minute sau pâna când sparanghelul este fraged
si usor rumenit.
Între timp, Într-o oaia mare se fierb pastele
conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 3/4 cana din lichidul În care au fiert. Se pun
Într-un castron mare.
La pastele din castron se adauga sparanghelul si
porumbul, lichidul pastrat, parmezanul, brânza de
capra, patrunjelul, sarea si piperul; se amesteca
bine. Se servesc presarate cu nuci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii