autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel

Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoasa (fusli), 2 cutii ciperci taiate, 200 gr. cascaval, 1 ceapa mare, ulei, 300 ml. lapte, 2 linguri margarina, 2 linguri faina, piper vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase la foc potrivit. Se caleste ceapa si ciupercile cu piper si 1 lingura de vegeta. Se rade cascavalul si se adauga toate peste pastele fainoase calde, apoi se prepara sosul. Se pune laptele pe foc cu margarina si 1 lingura de vegeta pana se dizolva margarina, apoi se face 1 bateala cu faina si apa si se adauga in lapte si se amesteca pana se ingroase, apoi sosul se toarna peste pastele cu ciuperci si cascaval si se amesteca sa se incorporeze. Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu pui si ciuperci

Spaghete cu pui si ciuperci

Se fierb spaghetele conform indicatiilor dupa pachet in apa in care s-au adaugat cateva picaturi

10 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Penne rigate bologneze

Penne rigate bologneze

Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul si gogosarul se maruntesc si ele . Rosia se decojeste

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoasa (fusli)
  • 2 cutii ciperci taiate
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 300 ml. lapte
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri faina
  • piper vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mucenici muntenesti