autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel

Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoasa (fusli), 2 cutii ciperci taiate, 200 gr. cascaval, 1 ceapa mare, ulei, 300 ml. lapte, 2 linguri margarina, 2 linguri faina, piper vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase la foc potrivit. Se caleste ceapa si ciupercile cu piper si 1 lingura de vegeta. Se rade cascavalul si se adauga toate peste pastele fainoase calde, apoi se prepara sosul. Se pune laptele pe foc cu margarina si 1 lingura de vegeta pana se dizolva margarina, apoi se face 1 bateala cu faina si apa si se adauga in lapte si se amesteca pana se ingroase, apoi sosul se toarna peste pastele cu ciuperci si cascaval si se amesteca sa se incorporeze. Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan

Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan

Curatam rosiile. Eu nu le-am mai oparit sa le curat si de coaja ci le-am scos doar miezul apoi le-am

0 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoasa (fusli)
  • 2 cutii ciperci taiate
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 300 ml. lapte
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri faina
  • piper vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu carne