Se fierb pastele fainoase la foc potrivit. Se caleste ceapa si ciupercile cu piper si 1 lingura de vegeta. Se rade cascavalul si se adauga toate peste pastele fainoase calde, apoi se prepara sosul. Se pune laptele pe foc cu margarina si 1 lingura de vegeta pana se dizolva margarina, apoi se face 1 bateala cu faina si apa si se adauga in lapte si se amesteca pana se ingroase, apoi sosul se toarna peste pastele cu ciuperci si cascaval si se amesteca sa se incorporeze. Se serveste cald.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii