autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel

Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoasa (fusli), 2 cutii ciperci taiate, 200 gr. cascaval, 1 ceapa mare, ulei, 300 ml. lapte, 2 linguri margarina, 2 linguri faina, piper vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase la foc potrivit. Se caleste ceapa si ciupercile cu piper si 1 lingura de vegeta. Se rade cascavalul si se adauga toate peste pastele fainoase calde, apoi se prepara sosul. Se pune laptele pe foc cu margarina si 1 lingura de vegeta pana se dizolva margarina, apoi se face 1 bateala cu faina si apa si se adauga in lapte si se amesteca pana se ingroase, apoi sosul se toarna peste pastele cu ciuperci si cascaval si se amesteca sa se incorporeze. Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Iuliana( cu parizer)

Pizza Iuliana( cu parizer)

Se pune malaiul, apa, sarea, in vasul special, la flacara cea mai mica, inainte de a se da la o parte

11 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghete cu lamaie

Spaghete cu lamaie

Mod de preparare: Pastele se fierb pana devin al dente. Frecam peretii unui bol mare cu un catel

4 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoasa (fusli)
  • 2 cutii ciperci taiate
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 300 ml. lapte
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri faina
  • piper vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
penne cu ansoa, seminte de susan negru si pesto de masline