autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel

Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoasa (fusli), 2 cutii ciperci taiate, 200 gr. cascaval, 1 ceapa mare, ulei, 300 ml. lapte, 2 linguri margarina, 2 linguri faina, piper vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase la foc potrivit. Se caleste ceapa si ciupercile cu piper si 1 lingura de vegeta. Se rade cascavalul si se adauga toate peste pastele fainoase calde, apoi se prepara sosul. Se pune laptele pe foc cu margarina si 1 lingura de vegeta pana se dizolva margarina, apoi se face 1 bateala cu faina si apa si se adauga in lapte si se amesteca pana se ingroase, apoi sosul se toarna peste pastele cu ciuperci si cascaval si se amesteca sa se incorporeze. Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatella cu piept de pui

Tagliatella cu piept de pui

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot

22 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza

Pizza "Primavera"

Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit aproximativ 1/2 h: Vinetele si

8 voturi    19 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoasa (fusli)
  • 2 cutii ciperci taiate
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 300 ml. lapte
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri faina
  • piper vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste bolognese