autor:

» » Paste si pizza

Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel

Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hurduban marcela lidia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoasa (fusli), 2 cutii ciperci taiate, 200 gr. cascaval, 1 ceapa mare, ulei, 300 ml. lapte, 2 linguri margarina, 2 linguri faina, piper vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase la foc potrivit. Se caleste ceapa si ciupercile cu piper si 1 lingura de vegeta. Se rade cascavalul si se adauga toate peste pastele fainoase calde, apoi se prepara sosul. Se pune laptele pe foc cu margarina si 1 lingura de vegeta pana se dizolva margarina, apoi se face 1 bateala cu faina si apa si se adauga in lapte si se amesteca pana se ingroase, apoi sosul se toarna peste pastele cu ciuperci si cascaval si se amesteca sa se incorporeze. Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu ciuperci, cascaval si sos bachemel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoasa (fusli)
  • 2 cutii ciperci taiate
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 300 ml. lapte
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri faina
  • piper vegeta

Raporteaza reteta

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna piept de pui si ciuperci