autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

paste fainoase cu conserva de peste

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase), o conserva de ton mediteranian (este in comert), o legatura de patrunjel, sare, piper, masline, 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai), unt pentru a unge vasul

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele, se strecoara si se aseaza un strat intr-un vas rezistent la caldura uns cu unt, se pune conserva amestecata cu patrunjelul, condimentele, se pune branza, ultimul strat de paste si se da pentru 10 - 15 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu conserva de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu legume si kaizer

Spaghete cu legume si kaizer

Se pune 1 l de apa la fiert cu un praf de sare si putin ulei pentru a nu se lipi spaghetele intre

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase)
  • o conserva de ton mediteranian (este in comert)
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • masline
  • 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai)
  • unt pentru a unge vasul

Raporteaza reteta

Retete
de adela aringhe
tort de fructe

tort de fructe

blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 parti crema: gelatina se moaie in

6 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
FUSILLI CU SOS DE CARNE CU ROSII