autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

paste fainoase cu conserva de peste

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase), o conserva de ton mediteranian (este in comert), o legatura de patrunjel, sare, piper, masline, 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai), unt pentru a unge vasul

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele, se strecoara si se aseaza un strat intr-un vas rezistent la caldura uns cu unt, se pune conserva amestecata cu patrunjelul, condimentele, se pune branza, ultimul strat de paste si se da pentru 10 - 15 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu conserva de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza dulce si smantana

Paste cu branza dulce si smantana

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se trec printr-un jet de apa rece si

1 vot    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Spaghetti cu branza cheddar, ardei iute si rosii uscate

Spaghetti cu branza cheddar, ardei iute si rosii uscate

Pastele se fierb in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se fierb al dente,

0 voturi    0 comentarii
10 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase)
  • o conserva de ton mediteranian (este in comert)
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • masline
  • 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai)
  • unt pentru a unge vasul

Raporteaza reteta

Retete
de adela aringhe
tort de fructe

tort de fructe

blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 parti crema: gelatina se moaie in

6 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel