autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

paste fainoase cu conserva de peste

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase), o conserva de ton mediteranian (este in comert), o legatura de patrunjel, sare, piper, masline, 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai), unt pentru a unge vasul

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele, se strecoara si se aseaza un strat intr-un vas rezistent la caldura uns cu unt, se pune conserva amestecata cu patrunjelul, condimentele, se pune branza, ultimul strat de paste si se da pentru 10 - 15 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu conserva de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
pizza con tutto

pizza con tutto

Se intinde aluatul dupa care se unge cu sosul de rosii,apoi se adauga mozzarela si celelalte ingrediente

7 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Ciociolina

Ciociolina

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pe tava cu o foaie de pergament se pun cite 2 rotunduri

10 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase)
  • o conserva de ton mediteranian (este in comert)
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • masline
  • 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai)
  • unt pentru a unge vasul

Raporteaza reteta

Retete
de adela aringhe
tort de fructe

tort de fructe

blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 parti crema: gelatina se moaie in

7 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete Carbonara reţetă simplă
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide