PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Ingrediente

  • - ceva unt/ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • - 200g smintina(Creme Fraiche)
  • - 100ml lapte
  • - 200/2500g brinza cu mucegai
  • - sare,piper, nucsoara de muscat

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.

Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.

La foc mic se amesteca continuu pina ce brinza sa topit.

Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.

TIP:

Cui ii place si doreste poate sa mai adaoge si;

- 1-2 triunghiuri de brinza topita

- mirodenii de provincie....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise