autor:

Laura S.

» » , Paste si pizza, Retete vegetariene

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
- ceva unt/ulei de masline, - 1 ceapa, - 2 catei de usturoi, - 200g smintina(Creme Fraiche), - 100ml lapte, - 200/2500g brinza cu mucegai, - sare,, nucsoara de muscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.
Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.
La foc mic se amesteca continuu pina ce brinza sa topit.
Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.
TIP:
Cui ii place si doreste poate sa mai adaoge si;
- 1-2 triunghiuri de brinza topita
- mirodenii de provincie....
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov

Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov

Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia; se lasa la

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Mancarica la cuptor

Mancarica la cuptor

Legumele se curata,se spala si se taie felii. Intr-o forma unsa cu ulei se pun feliile de cartofi

46 voturi    20 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - ceva unt/ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • - 200g smintina(Creme Fraiche)
  • - 100ml lapte
  • - 200/2500g brinza cu mucegai
  • - sare,
  • nucsoara de muscat

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

51 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci pleurotus Alina