autor:

Laura S.

» » , Paste si pizza, Retete vegetariene

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
- ceva unt/ulei de masline, - 1 ceapa, - 2 catei de usturoi, - 200g smintina(Creme Fraiche), - 100ml lapte, - 200/2500g brinza cu mucegai, - sare,, nucsoara de muscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.
Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.
La foc mic se amesteca continuu pina ce brinza sa topit.
Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.
TIP:
Cui ii place si doreste poate sa mai adaoge si;
- 1-2 triunghiuri de brinza topita
- mirodenii de provincie....
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vinete cu masline

Vinete cu masline

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa taiata in felii subtiri, foaia de dafin si o lingurita rasa

14 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Bame cu ciuperci si orez

Bame cu ciuperci si orez

Spalati usturoiul, bamele, ciupercile, patrunjelul, orezul. Puneti uleiul in wok(cratita),

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - ceva unt/ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • - 200g smintina(Creme Fraiche)
  • - 100ml lapte
  • - 200/2500g brinza cu mucegai
  • - sare,
  • nucsoara de muscat

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

49 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Sarmalute dietetice cu ciuperci