autor:

Laura S.

» » , Paste si pizza, Retete vegetariene

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
- ceva unt/ulei de masline, - 1 ceapa, - 2 catei de usturoi, - 200g smintina(Creme Fraiche), - 100ml lapte, - 200/2500g brinza cu mucegai, - sare,, nucsoara de muscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.
Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.
La foc mic se amesteca continuu pina ce brinza sa topit.
Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.
TIP:
Cui ii place si doreste poate sa mai adaoge si;
- 1-2 triunghiuri de brinza topita
- mirodenii de provincie....
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciorba cruda

Ciorba cruda

Este foarte sanatoasa pentru detoxifiere sau regim si foarte gustoasa. Se curata legumele si se

26 voturi    11 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

51 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - ceva unt/ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • - 200g smintina(Creme Fraiche)
  • - 100ml lapte
  • - 200/2500g brinza cu mucegai
  • - sare,
  • nucsoara de muscat

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

48 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci din cartofi copti