autor:

Laura S.

» » , Paste si pizza, Retete vegetariene

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
- ceva unt/ulei de masline, - 1 ceapa, - 2 catei de usturoi, - 200g smintina(Creme Fraiche), - 100ml lapte, - 200/2500g brinza cu mucegai, - sare,, nucsoara de muscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.
Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.
La foc mic se amesteca continuu pina ce brinza sa topit.
Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.
TIP:
Cui ii place si doreste poate sa mai adaoge si;
- 1-2 triunghiuri de brinza topita
- mirodenii de provincie....
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancarica de gogosari

Mancarica de gogosari

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri. Ceapa se curata si se taie solzisori. Impreuna

7 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Se coc vinetele pe plita, se curata, se lasa sa se stoarca si apoi se toaca. Gogosarii se curata

17 voturi    8 comentarii
4h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - ceva unt/ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • - 200g smintina(Creme Fraiche)
  • - 100ml lapte
  • - 200/2500g brinza cu mucegai
  • - sare,
  • nucsoara de muscat

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

51 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Ciocolata de casa (raw vegan)