Se caleste ciapa,adaugi carnea tocata si o cana cu apa, se fierbe pana scade de tot.Pastele fierte,s trec sub un jet de apa,se strecoara,se pun la foc cu untul si apoi se amesteca cu branza.Carnea calita se amesteca cu bulionul,ouale,smantana,sarea,piper,cimbru,patrunjel marunt taiat.Se amesteca carnea cu pastele,si sosul knorr se pune intr-un vas rezistent la caldura deasupra se presoara cu cascaval si parmezan.La cuptor sta 25 minute cu capac.pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii