punem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram cativa stropi de ulei sa nu se lipeasca pastele si sunt mai gustoase asa
-curatam ceapa si usturoiul, apoi le taiem marunt
-taiam cubulete ardeiul, ciupercile,baconul
-taiem feliute maslinele (e bine sa alegem din start masline feliate sa nu mai pierdem timp)
-incingem uleiul de masline in tigaie in care calim ceapa si usturoiul
-adaugam baconul,ciupercile,ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si calim 3 minute, apoi punem sare, piper dupa gust.
-pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt
-deasupra se rastoarna amestecul calit usor
-batem oaule si le punem peste paste
-acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii