autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE LA CUPTOR

Autor: edith bors (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: edith bors (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
800g macaroane, 600g sos bechamel, 3 oua, 100g parmezan ras, 150g branza gouda, unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Puneti intr-un castron sosul bechamel , ouale si 30g de parmezan ; sarati-le , piperati-le si amestecati cu un tel; fierbeti pastele , limpeziti-le sub un jet de apa rece , iar dupa ce s-au scurs bine , turnati-le in castron cu compozitia de oua . Amestecati totul .
2.Dati branza gouda pe razatoarea cu ochiuri mari; ungeti cu unt o tava ceramica si asezati in straturi alternative macaroanele si branza. Deasupra presarati parmezanul ramas si bucatele de unt.
3.Dati tava la cuptor timp de 25 min , la 180C , pana cand la suprafata se formeaza o crusta aurie .
Serviti pastele cu chiftele caldute alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza la cuptor

Paste cu branza la cuptor

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, telemeaua se amesteca cu zaharul, ouale, margarina,

20 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste la cuptor

Paste la cuptor

Pastele se fierb intr-un vas cu apa cu sare si putin ulei de masline(ajuta sa nu se lipeasca pastele). Se

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800g macaroane
  • 600g sos bechamel
  • 3 oua
  • 100g parmezan ras
  • 150g branza gouda
  • unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu branza
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide