1.Puneti intr-un castron sosul bechamel , ouale si 30g de parmezan ; sarati-le , piperati-le si amestecati cu un tel; fierbeti pastele , limpeziti-le sub un jet de apa rece , iar dupa ce s-au scurs bine , turnati-le in castron cu compozitia de oua . Amestecati totul .
2.Dati branza gouda pe razatoarea cu ochiuri mari; ungeti cu unt o tava ceramica si asezati in straturi alternative macaroanele si branza. Deasupra presarati parmezanul ramas si bucatele de unt.
3.Dati tava la cuptor timp de 25 min , la 180C , pana cand la suprafata se formeaza o crusta aurie .
Serviti pastele cu chiftele caldute alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii