autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE LA CUPTOR

Autor: edith bors (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: edith bors (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
800g macaroane, 600g sos bechamel, 3 oua, 100g parmezan ras, 150g branza gouda, unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Puneti intr-un castron sosul bechamel , ouale si 30g de parmezan ; sarati-le , piperati-le si amestecati cu un tel; fierbeti pastele , limpeziti-le sub un jet de apa rece , iar dupa ce s-au scurs bine , turnati-le in castron cu compozitia de oua . Amestecati totul .
2.Dati branza gouda pe razatoarea cu ochiuri mari; ungeti cu unt o tava ceramica si asezati in straturi alternative macaroanele si branza. Deasupra presarati parmezanul ramas si bucatele de unt.
3.Dati tava la cuptor timp de 25 min , la 180C , pana cand la suprafata se formeaza o crusta aurie .
Serviti pastele cu chiftele caldute alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste la cuptor cu sos de rosii

Paste la cuptor cu sos de rosii

Se fierb pastele dupa instrunctiunile de pe pachet. Eu am folosit fussili, dar se pot folosi orice

3 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Cus-cusul se caleste putin intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, pana ce devine rumen. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800g macaroane
  • 600g sos bechamel
  • 3 oua
  • 100g parmezan ras
  • 150g branza gouda
  • unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Makaronia tou Fournou