Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgem, le clatim si le lasam deoparte. Intre timp punem la calit intr-o cratita, uleiul, ceapa si usturoii picati pana incepe sa sticleasca, adaugam bucatelele de pui si dafinul si mai prajim 5min. Adaugam o jumatate de cana de apa fierbinte, boiaua, sosul picant, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba cu capac cca. 8-10min. Dupa care adaugam pastele fierte si patrunjelul maruntit, amestecam, tragem de pe foc si lasam sa se odihneasca 5min. cu capacul pus. Se serveste acompaniat cu un vin alb sec si rece. Aceasta mancare se serveste de multe ori in casele portughezilor. Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii