autor:

Cely Snijec

» » Paste si pizza

Paste simple pentru garnitura

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g paste, 2 linguri ulei, 50 g unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si ulei, adaug pastele.Le strecor dupa ce sunt fierte, clatesc cu apa. Incorporez untul, sare si piper dupa gust.Servim ca garnitura la friptura,sau cu sos de ciuperci sau legume.Cine doreste, presara cu branza,cascaval sau telemea, sau sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste simple pentru garnitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza vegetariana

Pizza vegetariana

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se intinde

9 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Spirale Tricolore cu Sunca

Spirale Tricolore cu Sunca

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si

11 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Spaghete cu piept de pui si ciuperci