autor:

Cely Snijec

» » Paste si pizza

Paste simple pentru garnitura

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g paste, 2 linguri ulei, 50 g unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si ulei, adaug pastele.Le strecor dupa ce sunt fierte, clatesc cu apa. Incorporez untul, sare si piper dupa gust.Servim ca garnitura la friptura,sau cu sos de ciuperci sau legume.Cine doreste, presara cu branza,cascaval sau telemea, sau sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste simple pentru garnitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagne cu sos Bolognese

Lasagne cu sos Bolognese

Ceapa , usturoiul si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt cubulete, morcovul se da pe razatoarea

44 voturi    23 comentarii
2h
Paste si pizza
PIZZA RAPIDA

PIZZA RAPIDA

Mod de preparare: Se curata si se spala cartofii. Se dau pe razatoarea mare cartofii si branza.

6 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese