Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie.
Pastele (spiralele) se pun la fiert in apa cu sare. Cand sint gata, se scot si se scurg de apa (nu se dau prin jetul de apa, doar se scurg). Daca nu este gata carnea de pui se pastreaza pastele intr-un recipient (se amesteca cu un pic de ulei ca sa nu se lipeasca intre timp).
Cateii de usturoi se curata si se pun intregi cu carnea la prajit in ulei intr-o tigaie. Dupa 5 minute se toarna berea, se pun betele de scortisoara si se lasa pina cind este gata carnea si a mai scazut din lichid (aproximativ 10 minute). Se scot apoi betele de scortisoara si se rastoarna peste carne pastele spirale fierte in prealabil. Se amesteca toate ingredientele bine cam 1 minut si apoi se da la o parte de pe foc si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii