Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 pachet de macaroane, 250 g carne macinata, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, scortisoara, sare, putin vin alb, sos de rosii, smantana, sos beschamel, 100 cascaval ras, putin pesmet
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se adauga sos de rosii, sare, scortisoara si putin delikat si se fierbe 5 minute. Macaroanele fierte si scurse se amesteca cu cascaval ras, un pahar beschamel si o cutie de smantana. Se unge o tava cu unt se adauga macaroanele, peste se pune carnea macinata si pe deasupra un strat mai gros de beschamel. La sfarsit peste beschamel punem putin pesmet si se da la cuptor la 200 grade celsius 40 de minute.
Se serveste cald sau rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastitzio" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
lori (Bucatar sef) , 14 februarie 2010
Aceasta reteta e pusa de mine acolo de unde ati luat-o.Si ca sa nu fie fara nume puteti scrie ca e pusa de Loredana