Incalzim cuptorul.
Aranjam 6 felii de bacon una langa alta, usor suprapuse. Punem deasupra baconului un pastrav. Condimentam pestele cu sare si piper macinat in interior si pe exterior. Infasuram pastravul in feliile de bacon. Condimentam si imbracam in felii de bacon toti cei 4 pesti.
Pregatim o tava pentru cuptor pe care o ungem cu unt. Asezam pastravii in vas si ii introducem in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 25 de minute.
Condimentam smantana cu piper macinat, sare si boia de ardei dulce si omogenizam.
Dupa 25 de minute scoatem pestele din cuptor si turnam deasupra sosul de smantana. Punem tava inapoi in cuptor pentru inca 5 minute.
Scoatem din cuptor si servim pastravul cu sos si cartofi fierti, salata verde sau de rosii.
Reteta Video completa o gasiti aici - http://youtu.be/6rekS9bl2vw
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii