Pastrav cu bacon

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pastrav cu bacon

Ingrediente

  • 4 pastravi de cate 200 g, curatati, spalati si stersi bine
  • 24 felii subtiri de bacon
  • 200 g de smantana
  • 2 cuburi de unt (30 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • o jumatate de lingurita cu boia dulce

Mod de preparare

Incalzim cuptorul.

Aranjam 6 felii de bacon una langa alta, usor suprapuse. Punem deasupra baconului un pastrav. Condimentam pestele cu sare si piper macinat in interior si pe exterior. Infasuram pastravul in feliile de bacon. Condimentam si imbracam in felii de bacon toti cei 4 pesti.

Pregatim o tava pentru cuptor pe care o ungem cu unt. Asezam pastravii in vas si ii introducem in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 25 de minute.

Condimentam smantana cu piper macinat, sare si boia de ardei dulce si omogenizam.

Dupa 25 de minute scoatem pestele din cuptor si turnam deasupra sosul de smantana. Punem tava inapoi in cuptor pentru inca 5 minute.

Scoatem din cuptor si servim pastravul cu sos si cartofi fierti, salata verde sau de rosii.

Reteta Video completa o gasiti aici - http://youtu.be/6rekS9bl2vw

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor