Cureti pastravii de solzi si ii speli bine. Se presaara cu sare si piper. Se prajesc in ulei la foc potrivit pana ce se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se acopera sa se pastreze calzi. In grasimea ramasa prajim ceapa tocata marunt, dupa 2-3 min adaugam pasta de tomate. Prajim inca un min la foc mic dupa care punem rosiile taiate cubulete. Adaugam si maslinele, lamaia taiata feliute si potrivim de sare si piper. Adaugam si bucatile de peste si mai lasam cateva min pe foc. Inainte cu 4 min de a stinge aragazul se adauga usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Se servesc calzi cate unul la portie cu garnitura de cartofi natur si sosul din tigaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii