Se spala pestele,se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper atat pe exterior cat si in interiordupa care stropim cu zeama de la o lamaie.In burta fiecarui peste punem cate o lingura de capere si una de rosii deshidratate(rosiile deshidratate le-am tinut cateva minute in apa rece)si cate o lingura cu capere.
Drept tava eu am folosit un vas yena cu gratar.Curatam cartofii si morcovii,ii spalam si apoi ii taiem(morcovul l-am taiat rondele iar cartofii in sferturi).Am uns vasul cu putin ulei si am asezat atat cartofii cat si morcovii.Am presarat putin rosmarin ,am adaugat usturoiul zdrobit.si am turnat o cana cu apa.Asezam gratarul iar pe gratar pestii si cateva rondele de lamaie.
Dam la cuptor si cu 15 minute inainte de a fi totul gata turnam sosul de rosii si lasam ca acesta sa scada.
Cand pestele este frumos rumenit si bine facut scoatem vasul din cuptor si asezam pe cate o farfurie cate o bucata de peste si legume.Turnam sosul intr-o sosiera.
Stropim atat pestele cat si legumele cu sos si asezonam cu patrunjel verde si gata......puteti servi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii