Intr-un vas cu apa si sare, se pun la fiert legumele (1 ceapa, morcov, cartofi) curatate si spalate; dupa 20 de minute, timp in care legumele au fiert, se adauga si pestele curatat si spalat, iar dupa 10 minute se scoate pe un platou impreuna cu cartofii; in tigaia cu unt se caleste ceapa mica taiata marunt, usturoiul de asemenea, se adauga apoi spanacul dezghetat, bine scurs si 1 ceasca cu apa; dupa ce a scazut, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se serveste alaturi de peste cu felii de lamaie si optional lamaie inghetata rasa deasupra.
Pentru cine doreste, painea poate fi inlocuita cu cartoful fiert.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii