Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se da vasul deoparte.
Se scoate miezul de la grepfrut, se desface in bucati, se taie cubulete, se amesteca cu orezul racit,cu restul ingredientelor pentru garnitura, putina sare daca e cazul, se amesteca si se lasa deoparte.
Pestele crestat pe ambele parti, uns cu ulei pe interior si exterior, asezonat cu sare si piper,se pune cate un fir de menta in burta fiecarui peste, apoi se pune pe grilul infierbantat, se lasa 8-10min pana se patrunde, apoi se serveste alaturi de garnitura.
Are un gust axtra!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii