In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate fin si frecate cu sare de lamaie; amestecam totul bine, adaugam 1 ceasca cu apa si lasam sa fiarba cu capac; dupa ce varza este fiarta, condimentam cu sare, cumin, cimbru, usturoi pisat, omogenizam, punem deasupra pestele curatat, spalat, pudrat cu putina sare apoi lasam vasul la cuptor la foc mic 1 ora, intorcand cu grija pestele in acest timp. Servim cu mamaliguta si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii