Se dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sare piperul si romul. Se amesteca bine pana se obtine o pasta buna si gustoasa.Prapurul sau o foaie de aluat se aseaza intr-o cratita mica, unsa cu unt, se pune pateul, se inveleste cu foaia si se fiaerbe pe baie de apa, acoperit cu capac la cuptor timp de 2 oare.Apoi, se scoate cratita din apa si se introduce dinou in cuptor, sa se rumeneasca, tot vro 2 ore. Se serveste rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii