Incearca reteta noastra simpla si rapida de pateuri cu ciuperci din aluat foietaj. Pateurile sunt delicioase, se fac usor si sunt pe placul tuturor.
Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Tocam ceapa si o calim in ulei pana se inmoaie.
Adaugam ciupercile tocate marunt si le calim 4-5 minute impreuna.
Punem smantana, condimentam cu sare si piper, omogenizam si mai lasam 1-2 minute.
Taiem aluatul(dezghetat la temperatura camerei) in jumatate, pe lung.
In centrul fiecarei fasii intindem compozitie de ciuperci (rece) .
Ungem marginile cu puţin ou, le impachetam apoi apasam cu o rola zimtata (furculita) pe margini să se lipească.
Taiem fiacare fasie in 9 bucati,pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le ungem cu ou si dam tava la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, aproximativ 25-30 minute .
Daca va place aluatul foietaj, incercati si reteta de pateuri cu branza, pateuri cu carne si rulouri de pizza din aluat foietaj. Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii