Incearca reteta noastra simpla si rapida de pateuri cu ciuperci din aluat foietaj. Pateurile sunt delicioase, se fac usor si sunt pe placul tuturor.
Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Tocam ceapa si o calim in ulei pana se inmoaie.
Adaugam ciupercile tocate marunt si le calim 4-5 minute impreuna.
Punem smantana, condimentam cu sare si piper, omogenizam si mai lasam 1-2 minute.
Taiem aluatul(dezghetat la temperatura camerei) in jumatate, pe lung.
In centrul fiecarei fasii intindem compozitie de ciuperci (rece) .
Ungem marginile cu puţin ou, le impachetam apoi apasam cu o rola zimtata (furculita) pe margini să se lipească.
Taiem fiacare fasie in 9 bucati,pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le ungem cu ou si dam tava la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, aproximativ 25-30 minute .
Daca va place aluatul foietaj, incercati si reteta de pateuri cu branza, pateuri cu carne si rulouri de pizza din aluat foietaj. Pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii