Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete.
Umplutura de branza
Telemeaua de oaie se rade pe razatoarea mare , se adauga za’atarul si se amesteca bine.
Umplutura de carne
Se calesc in ulei intai semintele de pin pana iau o culare aurie si se scot intr-un bol.
Apoi se calesc ceapa taiata marunt si carnea macinata cu condimentele si sarata dupa gust.
Se scoate intr-un bol si se adauga semintele de pin.
Patratele de aluat frantuzesc se taie in jumatati , se formeaza triunghiuri care se umplu cu telemea sau carne.
Se aseaza pateurile astfel obtinute intr-o tava de cuptor , se ung cu ou batut cu putina apa si se presara cu seminte de chimin sau seminte de susan prajit.
Se dau la cuptorul pre incalzit la 200 de grade cca 20 de minute.
Se scot pe un platou si se servesc calde sau reci.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii