autor:

Carmyna

» » Conserve si muraturi

Patlagele murate (gogonele)

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
patlagele pe jumatate coapte sau semicoapte, condimente(2-3 frunze de dafin, telina, 2-3 radacini de hrean, boabe de mustar, boabe de piper, boabe de ienibahar, frunze de visin), sare(1 lingura de sare la 1 litru de apa)

Dificultate: Medie Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele enumerate mai sus, deasupra se pun mai multe frunze de telina se toarne saramura fierbinte si se pun capace.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patlagele murate (gogonele)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Carmyna

    Carmyna (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Poate nu ai observat sunt puse pt aspect.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Dar eu vad si morcov si conopida.

Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • patlagele pe jumatate coapte sau semicoapte
  • condimente(2-3 frunze de dafin
  • telina
  • 2-3 radacini de hrean
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar
  • frunze de visin)
  • sare(1 lingura de sare la 1 litru de apa)

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

4 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Zacusca

Zacusca

Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Se coc ardeii grasi si se curata (la fel se procedeaza

7 voturi    4 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

Carmyna (Chef de cuisine)

Poate nu ai observat sunt puse pt aspect.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Compot de cirese