Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg. In acest timp se taie bacon-ul in cuburi si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute. Intr-un castron se amesteca ouale cu parmezanul sare si piper. Se amesteca bacon-ul cu ouale, parmezanul si pastele. Deasupra se presara piper.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii