Penele se pun la fiert in apa cere este in clocot.Separat in tigaie puneti putin ulei de masline sau floarea soarelui(depinde de gust)ceapa taiata cuburi mai maricele si usturoiul taiat felii,lasati sa se caleasca putin dupa care adaugati baconul si ardeii grasi si aste taiate fasii subtiri.Cinda cele de mai sus sunt patrunse in interior(sunt facute respectuiv baconul putin prajit)adaugati rosiile taiate cuburi,dupa 5 minute adaugati pasta de rosii,sare,piper,oregano(dupa gust)si dac mancati mai picant puneti pasta de ardei iuti.Lasati cam 10 minute sa se omogenizeze gustul la foc mic sa nu sara pe aragaz(dupa aia aveti ce curata).Penele fierte se scurg si peste ele se adauga sosul care este deja gata.Se mai lasa pe foc cam 10 minute dar trebuie sa amestecati mai des sa nu se prinda.Se servesc calde cu parmezan deasupra pt un gust mai bun.
P.S. Puteti inlocui pastele cu spaghetti.(sosul este acelas)Pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii