Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, rumeneste carnea taiata cubulete.
Adauga apoi ceapa calita, usturoiul zdrobit, ardeii tocati si cimbru. Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc, nu mai mult de 10 min.
Scurge pastele, dupa care trece-le printr-un jet de apa rece. Aseaza-le apoi intr-o cratita cu putin unt topit. Dupa 2-3 min,pun epastele in farfurii si serveste-le cu sosul de carne.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii