Penne Bolognese

Timp pregatire
50 minute
Penne Bolognese

Ingrediente

  • 1 morcov,
  • 4 ciuperci,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 mana de carne tocata,
  • 2 rosii,
  • 1 ceasca rosii tocate in bulion,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 200 grame paste,
  • o ceasca de apa,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Am tocat toate legumele si le-am pus in oala Philips alaturi de carnea tocata. Am setat aparatul pe programul STEW, 30 minute.

Am inchis capacul si am lasat sa se gateasca 5 minute (am deschis 1 data sa amestec).

Dupa cele 5 minute am adaugat rosiile si ceasca de apa.

Am lasat sa se gateasca inca 5 minute, timp in care am amestecat de vreo 2 ori si am asezonat cu sare si piper.

Am deschis capacul si am turnat pastele. Am lasat sa se gateasca restul de 20 de minute, timp in care am deschis de cateva ori sa amestec si sa ma asigur ca e totul in regula.

Reteta pregatita de Dorina, @fraiche-bistro.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor