Se pun pastele la fiert cu sare, se scurg bine si se lasa deoparte.
Intre timp, se face un sos din rosii astfel: se pun doua linguri ulei de masline intr-o tigaie incinsa, se adauga usturoiul si se lasa pana devine auriu. Se toarna rosiile cu tot cu suc, se lasa la foc mediu 3-4 minute, amestecand din cand in cand. Presarati sare si o lingura de oregano uscat. Se faramiteaza bine cu o furculita, se mai adauga putin ulei de masline, se da focul tare si se mai lasa 2 minute. Se pune deoparte.
In aceeasi tigaie se pune o lingura de ulei de masline, se lasa la incins, se adauga ceapa, se caleste pana se inmoaie apoi se pun ciupercile, se soteaza pana se inmoaie si nu mai lasa apa, la foc mare, pentru 10 minute. Puneti intr-un bol.
In aceeasi tigaie incingeti doua linguri de ulei, puneti puiul sarat si piperat in prealabil, lasati pana devine auriu, la foc mare. Adaugati ciupercile, sosul de rosii, pastele, feta, parmezanul, supa de pui si vinul. Adaugati mirodenii precum rozmarin, busuioc, sare, piper doar daca mai este cazul. Branza si supa sunt suficient de sarate, deci trebuie avut in minte acest lucru.
Lasati 5 minute la foc mediu pana lichidul devine gros. Inchideti focul si presarati patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii