Se da in fiert apa cu o lingurita de sare si una de ulei, dupa care se adauga pennele. In paralel se soteaza in unt ciupercile taiate rondele si usturoiul taiat marunt. Se prepara sosul din smantana, iaurt, sare, cimbru, maghiran, oregano si boia dulce, toate dupa gust.
Cand considerati ca sunt bine sotate ciupercile si usturoiul, se adauga sosul, se da focul mic si se mai lasa circa 7-8 minute. Se asaza pastele pe farfurie, se pune deasupra sos si apoi se presara branza. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii