Autor:
Marian (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 februarie 2012
Ingrediente
250 g penne, 200 g ciuperci din conserva, 5 graunti de usturoi, 200 ml smantana, 100 ml iaurt gras, 200 g branza, 100 g unt, piper, boia dulce, oregano, cimbru, maghiran, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se da in fiert apa cu o lingurita de sare si una de ulei, dupa care se adauga pennele. In paralel se soteaza in unt ciupercile taiate rondele si usturoiul taiat marunt. Se prepara sosul din smantana, iaurt, sare, cimbru, maghiran, oregano si boia dulce, toate dupa gust.
Cand considerati ca sunt bine sotate ciupercile si usturoiul, se adauga sosul, se da focul mic si se mai lasa circa 7-8 minute. Se asaza pastele pe farfurie, se pune deasupra sos si apoi se presara branza. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine si se adauga o lingura de ulei
2 voturi
1 comentariu
15 min
Intr-un vas se fierb tagliatelle cu putina sare.Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit
8 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate