autor:

Marian

» » Paste si pizza

Penne cu sos de smantana si ciuperci

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 februarie 2012

Ingrediente
250 g penne, 200 g ciuperci din conserva, 5 graunti de usturoi, 200 ml smantana, 100 ml iaurt gras, 200 g branza, 100 g unt, piper, boia dulce, oregano, cimbru, maghiran, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Se da in fiert apa cu o lingurita de sare si una de ulei, dupa care se adauga pennele. In paralel se soteaza in unt ciupercile taiate rondele si usturoiul taiat marunt. Se prepara sosul din smantana, iaurt, sare, cimbru, maghiran, oregano si boia dulce, toate dupa gust.

Cand considerati ca sunt bine sotate ciupercile si usturoiul, se adauga sosul, se da focul mic si se mai lasa circa 7-8 minute. Se asaza pastele pe farfurie, se pune deasupra sos si apoi se presara branza. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei de casa cu sos de rosii

Taietei de casa cu sos de rosii

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc

2 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza cu sunca de Praga

Pizza cu sunca de Praga

Se prepara din faina si apa calda in care am dizolvat sarea ,drojdia si uleiul ,un aluat potrivit

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2012

    Ce pofta mi-ai facut !!! Foarte gustoase !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 250 g penne
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 5 graunti de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 100 ml iaurt gras
  • 200 g branza
  • 100 g unt
  • piper
  • boia dulce
  • oregano
  • cimbru
  • maghiran
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

34 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut !!! Foarte gustoase !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu dovlecei si rosii