autor:

Vekas

» » Paste si pizza

PENNE CU SPARANGHEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
400 g. penne,, sare,, 500 g. sparanghel verde,, 1 ceapa,, 50 g. sunca cruda,, 2 linguri ulei,, 200 g. frisca (nebatuta),, 1 lingura sos de rosii,, piper proaspat macinat, , 1 legatura de patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pennele se pun la fiert in apa sarata, dupa se scurg de apa.
2. Se spala sparanghelul, se curata partea inferioara a acestuia, dupa care se taie felii.
3. Ceapa se curata si se taie marunt, iar sunca se taie in cubulete.
3. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul, se pune ceapa la calit si sunca taiata cubulete. Se adauga sparanghelul, il prajim putin timp impreuna cu ceapa si sunca.
4. Se amesteca frisca cu sosul de rosii, dupa care amestecul se toarna in tigaie si se infierbanta impreuna cu zarzavaturile. Se lasa pana amestecul devine cremos, se adauga pennele scurse de apa. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si se lasa sa dea 2-3 clocote.
5. Pastele fainoase se repartizeaza pe patru farfurii preincalzite, peste care se presara patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PENNE CU SPARANGHEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu sunca si ciuperci

Pizza cu sunca si ciuperci

Blatul: Se dizolva drojdia in 250 ml apa calduta, apoi adaugam zaharul, sarea si uleiul. La sfarsit

4 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
PIZZA CU MEZEL

PIZZA CU MEZEL

Aluatul de pizza se lasa la crescut intrun loc caldut, acoperit cu un servet de bucatarie, pana isi

7 voturi    1 comentariu
30h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g. penne,
  • sare,
  • 500 g. sparanghel verde,
  • 1 ceapa,
  • 50 g. sunca cruda,
  • 2 linguri ulei,
  • 200 g. frisca (nebatuta),
  • 1 lingura sos de rosii,
  • piper proaspat macinat
  • 1 legatura de patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu ananas si ardei rosu