- Se fierb pastele
- In acelasi timp in wok se calesc fasii subtiri de vinete si de prosciutto ( in aproximativ 10 minute vinetele ar trebui sa se inmoaie, si prosciutto sa devina crocant)
- Ceapa rosie se taie cubulete mici si se freaca usor cu sare si cateva granule de zahar brun ( un varf de cutit)
- Branza feta se taie cubulete
- In castron se pun pastele fierbinti, apoi se toarna vinetele cu prosciutto, se adauga sosul pesto, ceapa si cuburile de feta
- Se amesteca si daca e necesar se mai adauga sare si piper

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii