Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se caleste pancetta cu un strop de ulei de masline. Se adauga peste pancetta sucul de rosii si se mai lasa cateva minute la foc mic. Dupa ce pastele sunt fierte se adauga in cratita cu sosul obtinut unde se mai calesc cateva minute impreuna. Se adauga mozarella taiata cubulete si busuiocul proaspat. Se lasa pe foc pana ce mozarella va incepe sa se inmoaie. Se servesc fierbinti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii