Penne rigate cu panceta si mozarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Penne rigate cu panceta si mozarella

Ingrediente

  • 200 gr. penne rigate
  • 150 gr. pancetta
  • 100 gr mozarella
  • suc de rosii
  • busuioc proaspat
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se caleste pancetta cu un strop de ulei de masline. Se adauga peste pancetta sucul de rosii si se mai lasa cateva minute la foc mic. Dupa ce pastele sunt fierte se adauga in cratita cu sosul obtinut unde se mai calesc cateva minute impreuna. Se adauga mozarella taiata cubulete si busuiocul proaspat. Se lasa pe foc pana ce mozarella va incepe sa se inmoaie. Se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor