Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.
Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare,apoi le \"tragem\" in unt,intr-o tigaie teflonata.
Rosiile le oparim si decojim,dupa care le punem impreuna cu ardeiul gras,morcovul si usturoiul in blender si mixam pana obtinem o pasta.
Ceapa o tocam marunt si o calim putin in cateva linguri de ulei de masline.Cand a devenit sticloasa turnam pasta de rosii si fierbem pana scade.Condimentam cu sare,piper si busuioc.
Turnam sosul obtinut peste paste,iar deasupra punem legumele trase in unt.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii