autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Penne Rigati cu legume

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2009

Ingrediente
* 400 g penne rigati, * 4 rosii, * 1 ardei gras, * 1 morcov, * 2 catei usturoi, * 1 ceapa, * sare,, * 1 cana mazare, * 1 cana boabe porumb, * 50 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.

Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare,apoi le \"tragem\" in unt,intr-o tigaie teflonata.

Rosiile le oparim si decojim,dupa care le punem impreuna cu ardeiul gras,morcovul si usturoiul in blender si mixam pana obtinem o pasta.

Ceapa o tocam marunt si o calim putin in cateva linguri de ulei de masline.Cand a devenit sticloasa turnam pasta de rosii si fierbem pana scade.Condimentam cu sare,piper si busuioc.

Turnam sosul obtinut peste paste,iar deasupra punem legumele trase in unt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigati cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu vinete

Pizza cu vinete

Cerni faina intr-un castron, faci o gropita in mijloc unde pui drojdia; peste drojdie presari putin

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Caltone cu branza si spanac

Caltone cu branza si spanac

Se face aluatul - in oala mixerului pun faina drojdia si zaharul (eu am folosit drojdie uscata de

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Arata minunat.Felicitari!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bun!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Delicios.O mancare usoara.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Foarte buuun!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Felicitari !mmmmm ce apetisant arata

    • Fara foto

      miha278 (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Multumesc mult fetelor!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Foarte frumos aranjamentul si sunt sigura ca sunt si foarte bune,felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Nu imi plac pastele cu legume,dar a ta arata bine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Felicitari. Arata minunat

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 11 august 2009

      Bune, Pennele. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

54 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Arata minunat.Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortiglioni cu fructe de mare