autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PENNE "SICILIENE"

Autor: ADRIANO (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 02 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ADRIANO (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 02 februarie 2009

Ingrediente
-penne 1000g, -piept depui 400g, -bacon 400g, -ciuperci proaspete 400g, -sos spaghete 500g, -ulei masline 150g, -oregano 0.005g, -parmezan 300g, -sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pennele se fierb in apa, sare, 20 ml ulei (al'dente). Intr-o tigaie punem uleiul ramas si rumenim pieptul de pui taiat julien, la jumatatea procesului de rumenire adaugam baconul taiat julien si ciupercile taiate julien, se mai lasa ca 5 min la calit si se adauga sosul de spaghete, oregano se mai lasa 2-3 min pe foc dupa care se adauga pennele si se salta in tigaie pentru a se incorpora sosul pe ele.

Se servesc fierbiti cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "PENNE "SICILIENE"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos pesto si parmezan

Paste cu sos pesto si parmezan

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Puteti folosi orice alte paste, de exemplu

6 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna cu spanac si urda dulce

Lasagna cu spanac si urda dulce

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei bine incins. Se adauga spanacul si 50 ml apa si

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • -penne 1000g
  • -piept depui 400g
  • -bacon 400g
  • -ciuperci proaspete 400g
  • -sos spaghete 500g
  • -ulei masline 150g
  • -oregano 0.005g
  • -parmezan 300g
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu praz, mazare si pesto