autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PENNE "SICILIENE"

Autor: ADRIANO (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 02 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ADRIANO (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 02 februarie 2009

Ingrediente
-penne 1000g, -piept depui 400g, -bacon 400g, -ciuperci proaspete 400g, -sos spaghete 500g, -ulei masline 150g, -oregano 0.005g, -parmezan 300g, -sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pennele se fierb in apa, sare, 20 ml ulei (al'dente). Intr-o tigaie punem uleiul ramas si rumenim pieptul de pui taiat julien, la jumatatea procesului de rumenire adaugam baconul taiat julien si ciupercile taiate julien, se mai lasa ca 5 min la calit si se adauga sosul de spaghete, oregano se mai lasa 2-3 min pe foc dupa care se adauga pennele si se salta in tigaie pentru a se incorpora sosul pe ele.

Se servesc fierbiti cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "PENNE "SICILIENE"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Farfale cu ton si sos de rosii

Farfale cu ton si sos de rosii

Pregatirea sosului: Intr-un wok adaugam uleiul de masline si cind este incins punem ceapa pe care

5 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Ravioli cu smantana

Ravioli cu smantana

Se pun Ravioli in multa apa fierbinte cu sare, se fierb 6-7 minute, se strecoara, se lasa sa se scurga

8 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • -penne 1000g
  • -piept depui 400g
  • -bacon 400g
  • -ciuperci proaspete 400g
  • -sos spaghete 500g
  • -ulei masline 150g
  • -oregano 0.005g
  • -parmezan 300g
  • -sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza