Mod de preparare
Se pune apa la fiert intr-un vas, se adauga si putina sare. Abia cand apa clocoteste se adauga pastele. Acestea se vor lasa la fiert cam 7 minute, se vor fierbe astfel al dente, adica vor ramane usor crocante si vor fi ideale pentru aceia care sunt la dieta si nu isi doresc paste cu indicele glicemic mare.
Dupa ce s-au fiert pastele se iau de pe foc, se scurg de apa si se dau deoparte. Intr-o tigaie se adauga 50 de grame de unt, se lasa sa se topeasca la foc mediu, se adauga cascavalul.
Se amesteca ca sa se faca un sos, dupa care se adauga buchetelele de broccoli (broccoli se spala cu apa rece, se taie tulpina mare, dupa care, sub buchetele se cresteaza cu cutitul, separand astfel buchetel cu buchetel). Se trage la tigaie broccoli in sosul de unt si cascaval. Se adauga broccoli si sosul ramas peste penne si se pot servi.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii