Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Ingrediente

  • 6 fileuri de cate 200 gr. de peste alb de circa 2,5 cm grosime
  • frunzele de la doua fire de rozmarin proaspat
  • coaja rasa de la doua lamai
  • 20 de felii de costita afumata sau de pancetta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • sos de maioneza sau de mustar pentru servit

Mod de preparare

Incalzim cuptorul.

Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin.

Condimentam fileurile de peste cu coaja rasa de lamaie, rozmarin tocat si piper macinat.

In functie de cat de mari sunt fileurile de peste, punem cate 2-3 felii de costita una langa alta, usor suprapuse. Asezam deasupra cate un file de peste si il infasuram in feliile de costita afumata.

Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Asezam in tigaie pestele invelit in costita si prajim timp de 1 minut, pe fiecare parte.

Pregatim un vas pentru cuptor in care asezam fileurile de peste. Punem deasupra uleiul ramas in tigaie. Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 12-15 minute.

Scoatem vasul din cuptor cand costita devine aurie si crocanta.

Servim fierbinte, cu sos de maioneza sau de mustar deasupra, cu garnitura de sparanghel sau cartofi noi fierti.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/peste-alb-la-cuptor-in-felii-de-costita-afumata.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise