Incalzim cuptorul.
Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin.
Condimentam fileurile de peste cu coaja rasa de lamaie, rozmarin tocat si piper macinat.
In functie de cat de mari sunt fileurile de peste, punem cate 2-3 felii de costita una langa alta, usor suprapuse. Asezam deasupra cate un file de peste si il infasuram in feliile de costita afumata.
Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Asezam in tigaie pestele invelit in costita si prajim timp de 1 minut, pe fiecare parte.
Pregatim un vas pentru cuptor in care asezam fileurile de peste. Punem deasupra uleiul ramas in tigaie. Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 12-15 minute.
Scoatem vasul din cuptor cand costita devine aurie si crocanta.
Servim fierbinte, cu sos de maioneza sau de mustar deasupra, cu garnitura de sparanghel sau cartofi noi fierti.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/peste-alb-la-cuptor-in-felii-de-costita-afumata.html
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii