autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Mancaruri cu peste

Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Ingrediente
6 fileuri de cate 200 gr. de peste alb de circa 2,5 cm grosime, frunzele de la doua fire de rozmarin proaspat, coaja rasa de la doua lamai, 20 de felii de costita afumata sau de pancetta, 2 linguri de ulei de masline, piper proaspat macinat, sos de maioneza sau de mustar pentru servit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Incalzim cuptorul.

Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin.

Condimentam fileurile de peste cu coaja rasa de lamaie, rozmarin tocat si piper macinat.

In functie de cat de mari sunt fileurile de peste, punem cate 2-3 felii de costita una langa alta, usor suprapuse. Asezam deasupra cate un file de peste si il infasuram in feliile de costita afumata.

Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Asezam in tigaie pestele invelit in costita si prajim timp de 1 minut, pe fiecare parte.

Pregatim un vas pentru cuptor in care asezam fileurile de peste. Punem deasupra uleiul ramas in tigaie. Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 12-15 minute.

Scoatem vasul din cuptor cand costita devine aurie si crocanta.

Servim fierbinte, cu sos de maioneza sau de mustar deasupra, cu garnitura de sparanghel sau cartofi noi fierti.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/peste-alb-la-cuptor-in-felii-de-costita-afumata.html



POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Negi toro don

Negi toro don

Orezul fiert se pune intr-un bowl.Nori taiat se adauga peste orezul fiert si tonul crud,deasupa tonului

10 voturi    8 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Hamsi präjit

Hamsi präjit

Curatam hamsiile. Apucam de cap si tragem usor ,astfel ies intestinele indepartand capul,pestele

7 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 fileuri de cate 200 gr. de peste alb de circa 2,5 cm grosime
  • frunzele de la doua fire de rozmarin proaspat
  • coaja rasa de la doua lamai
  • 20 de felii de costita afumata sau de pancetta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • sos de maioneza sau de mustar pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

16 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Medalioane de Pescada cu creveti